Виразкова хвороба шлунка та дванадцятипалої кишки +38(098)997 17 09; +38(063)631 50 35

Звернулась пацієнтка з виразкою дванадцятипалої кишки у якої виключили пухлину і інші причини поганого загоєння. Виразка все ж відмовлялась гоїтись і сильно дошкуляла людині через сильний біль. Ліків багато, все за потоколом, а результату не було.

Ось тоді ми вирішили змінити підхід і підійти більш комплексно до лікування. Ліки залишили в невеликих терапевтичних дозах, більше звернули увагу на дієту, нервову систему, сон та фізіотерапію.

 З останнього використали акупунктуру за допомогою голок та мікрохвильової терапії, їх задача це нормалізація сну, зменшення тривоги, роздратування та покращення кровопостачання.    

 З нового це магнітотерапія. ЇЇ задача була зменшити запалення шляхом стимуляції мікроциркуляції та зниження вироблення протизапальних медіаторів.

Зменшити біль шляхом зниження нервової збудливості та підвищення вироблення ендорфінів - природних анальгетиків організму.

А головне, дослідження та наш досвід довели, що магнітотерапія сприяє швидшому загоєнню виразок, збільшуючи кількість кровопостачання до пошкоджених тканин та стимулюючи процеси регенерації. А також впливає на рівень кислотності шлунка, знижуючи його, що також вносить великий внесок в загоєння  виразки дванадцятипалої кишки.       

Якщо у вас довго не гоїться або ж рецидивує виразка шлунка та дванадцятипалої кишки записуйтесь на обстеження та лікування:

за адресою: м. Хмельницький, вул Кам’янецька, 63

та телефонами: +38(098)997 17 09; +38(063)631 50 35

Повернутися до списку статей