Привет, незнакомец!

Похоже, вы здесь новенький. Чтобы принять участие, нажмите одну из кнопок ниже!

МЕТОДИКИ

Болят колени и хрустят

Болят колени и иногда хрустят, также часто тянет ногу пока не расхожу её.
Подскажите может кто знает физкультурные упражнения?

Комментарии

  • При хрусті в суглобах від ліків толку мало, як і при лікування болю. Поки приймаєш ще нормально, потім болить так само. На жаль, не всі хвороби лікуються ліками, хоча це зручно, мало часу займає. Але ж і не зовсім ефективно. Насправді вправи і апарати, це дещо інше, допомагає розібратись з хрустом і болем. В мене не коліна, а плече, також як поставиш руку на плече, хрустить страшно, але була серйозніша проблема ніж хруст, я вже її подолав за допомогою саме апаратного лікування і вправ, подолаю і хруст.

  • @ЧерватюкМИ написал:
    Тут в клініці нові апарати ВІЛТ та БТЛ компютерна система. Хто лікувався?

    Я лікувався. Результат є, спілкувався з іншими, хто тут був, очікуючи черги на процедури. Вони теж задоволені. Рекомендую своїй родині і Вам

  • @ЧерватюкМИ написал:
    Тут в клініці нові апарати ВІЛТ та БТЛ компютерна система. Хто лікувався?

    Я лікуюсь систематично, не так часто як потрібно, але коли іде загострення чи з'являється можливість їду в клініку. Мені нічого так не допомогає як апарати. Часом, як прижме, приймаю таблетку, але то на півдня якщо пощастить, а після апаратів півроку ходиш як здоровий. Головне, що артроз вже не прогресує, як було до лікування, і загострень менше. Це вже як пере...то тоді маю, але якщо помірно навантажуватись то добре.

  • @Kato написал:
    У меня артроз. Прошел у себя в городе манит, УВЧ и ультразвук. Семейная направила на ударно-волновую терапию На нее я не ходил, От процедур стало немного легче, но далеко от желаемого. Лазера высокоинтенсивного не нашел у себя в городе, а жаль. Стало быть надо в Хмельницкий ехать. Говорите, хорошо помогает?

    Да, из-за лазера стоит поехать. Аппарат стоит мощный, мне за три раза боль снимает, потом полгода не болит.

  • Хотів би більше знати про хруст, чи потрібно його лікувати, чи ні. Багато чую скаржаться на хруст. Відповіді не маю.

  • В мене з хрусту починалось, запалення в суглобі не було. Хрупотіло страшно. Але через якийсь період часу набралась рідина в суглобі, і почала боліти спина (більше шия та поперек) потім плечі. Ось так розповсюджується псоріатичний артрит, Він уражає і суглоби і хребет, і все що навколо них. Починалось все з хрупотіння, яке я ігнорувала.

  • У меня артроз. Прошел у себя в городе манит, УВЧ и ультразвук. Семейная направила на ударно-волновую терапию На нее я не ходил, От процедур стало немного легче, но далеко от желаемого. Лазера высокоинтенсивного не нашел у себя в городе, а жаль. Стало быть надо в Хмельницкий ехать. Говорите, хорошо помогает?

  • Маючи ті самі симптоми, можу сказати шо у вас артроз. Хруст, біль коли ходите, так? Тут вам вправи насправді треба, але одними вправами не вилікуєтесь. Мені рекомендували вагу скидати, на апарати послали, на початку і ліки призначали, пив довго. Вправи роблю щодня, коли пропускаю гірше себе почуваю. Хороші вправи на ютуб каналі та сайті клініки медпрактика здоровя, я їх вивчив і роблю постійно. Так,зараз після лікування непогано себе почуваю.

  • Также начилался артоз с хруста. Первое, с чего начала лечение,
    это физкультура. Но ее надо уметь делать. В интернете много вариантов упражнений, некоторые из них повторяются. Мой вам совет просмотрите несколько комплексом, и в соответствии с вашими ощущениями можете выбрать подходящий комплекс. Можна подойти в медпрактику здоровья, там есть тренера, вам подберут комплекс упражнений. У них большой опыт и упражнения хорошие показывают в доступной форме.

  • Упражнения хорошо помогают. У меня хруст колен больше 10 лет, как начал делать упражнения, сразу хрустеть меньше стало. ТАм видимо что то застаивается и по этому возникает хруст. Но одних упражнений мало, упражнения хорошо с лазером сочетать, тогда результат лучше.

  • Года два назад лечил плечо, после травмы имел разрыв ротаторной манжетки, но плечи и до того хрустели. Проходил в клинике реабилитацию, после операции не мог поднять руку, кстати, мне в клинике диагностировали разрыв, отправили на операцию,а я уже после операции пришел к ним на реабилитацию. Результат получил отличный. Через 5 дней объем движений увеличился на 35 градусов, поверьте это много, дальше дело пошло быстрее. Честно признаться, думал сам разработать и сэкономить, ничего не вышло, надо было сразу идти, быстрее бы пришел в норму. А упражнения есть на ютуб канале клиники, но лучше, чтобы показали. Там тренера поправят если не так делаете, покажут как надо.

  • Тут в клініці нові апарати ВІЛТ та БТЛ компютерна система. Хто лікувався?

  • @cokodeh859 написал:
    Так может сначала нужно к врачу сходить. Это может быть ортопед или ревматолог, они точно вам скажут причину, а вы сразу за гимнастику.

    @Gert24 написал:
    Дивлюсь скільки тут за льотної реклами. Це ж форум Медпрактики здоров’я лікаря Пілюйко. І мали б спілкуватись лише ті, хто лічився або хоче, но не знає. Я лічився, але хребет. Але говорив з людьми. Приїхали із Сум, казали як їх лікували, дуже були тепер довольні, що до Пілюйко приїхали

    І я про це. Бо часу витрачаєш багато, поки знайдеш щось толкове

  • Дивлюсь скільки тут за льотної реклами. Це ж форум Медпрактики здоров’я лікаря Пілюйко. І мали б спілкуватись лише ті, хто лічився або хоче, но не знає. Я лічився, але хребет. Але говорив з людьми. Приїхали із Сум, казали як їх лікували, дуже були тепер довольні, що до Пілюйко приїхали

  • Обследоваться нужно у ортопеда и ревматолога. Это может быть артроз, артрит, инфекции...

  • А может вам нельзя упражнения, вы же не знаете что у вас.
    Сначала обследуйтесь, может у вас разрыв связок, и упражнения вам делать никак нельзя, что вы на это скажете?

  • RiaRia

    Тих вправ мільйон. Зайдіть на ютуб, побачите, можна вибрати на будь який смак і фізичні можливості. Можете піти на йогу, також добре допомагає.

Войдите или Зарегистрируйтесь чтобы комментировать.