Привет, незнакомец!

Похоже, вы здесь новенький. Чтобы принять участие, нажмите одну из кнопок ниже!

МЕТОДИКИ

Консультація ревматолога у Хмельницькому

Попередній запис за телефонами 0989971709 або 0636315035

Комментарии

  • @Загоруйко написал:
    Нові телефони??? А попередні та стаціонарний дійсні? Я більше стаціонарним користувався.\r\nХто приймає? Чи є відгуки про лікаря?\r\nЯ лікуюсь у Тамари Віталіівни? Це до неї запис?

    Доброго дня! Стаціонарний теж дійсний 0382658021. В нашій клініці лікар-ревматолог Кононенко Тамара Віталіївна. Раніше її фамілія була Штойко. Можливо з цим повязано те, що Ви її не знайшли. Тепер Тамара Віталіївна не тільки кардіолог-ревматолог, а ще й лікар УЗД. Дуже зручно для пацієнтів, оскільки в одному прийомі можливі і огляд з консультацією і обстеження УЗД суглобів. Більшість пацієнтів - це люди із складною патологією, тому відведеної години їй деколи не вистачає. Від імені адміністрації клініки наперед приношу вибачення за можливі затримки і необхідність чекати тим людям, що в черзі. Ми над цим працюємо. А Тамара Віталіїна дійсно чудовий лікар

  • Может быть вы перепутали медицинский центр? Тамара Витальевна работает по ул. Камянецкая 63 в "Медпрактика здоровья". Это на самом углу Каменецкой и героев Майдана.

  • Я записалась також вчора до Тамари Віталіївни, прийша, а мене відправили до іншої. Можливо я щось переплутала? Мені нічого не сказали, тільки сказали що вас подивиться інша лікарка. Підкажіть мені точно адресу, де вона працює. Бо я хотіла саме до неї попасти.

  • Это все телефоны медпрактики здоровья, запись к Тамаре Витальевне. Я уже поинтересовался. Просто у них стало больше телефонов с разными операторами, для удобства пациентов.
  • Нові телефони??? А попередні та стаціонарний дійсні? Я більше стаціонарним користувався.\r\nХто приймає? Чи є відгуки про лікаря?\r\nЯ лікуюсь у Тамари Віталіівни? Це до неї запис?
Войдите или Зарегистрируйтесь чтобы комментировать.