Привет, незнакомец!

Похоже, вы здесь новенький. Чтобы принять участие, нажмите одну из кнопок ниже!

МЕТОДИКИ

Как лечить артроз без таблеток

У меня суставы тоже решили что у них остеоартроз. Врачи подтвердили. 2 стадия. Последние полгода болеть стали сильно, стала меньше ходить, набрала вес, дале пошло дальше, после коленей присоединились тазобедренные. Местные мази уже не помогают. Пока принимаю обезбаливающие, боль уменьшается, могу ходить, но больше их пить не могу, жулудок начал болеть, обнаружили эрозии. Скажите, есть ли способ лечить артроз без этих таблеток? Физиотерапию не пробовала, хочу попробовать, но не знаю, насколько она эффективна. Может санатории какие, врач ничего не рекомендует. Посоветуйте пожалуйста.

Комментарии

  • @Роман написал:
    Ну и кто вам мешает, попробуйте. У вас другого варианта просто нет.
    Таблетки пить не можете, плохо, но выход все таки есть.
    А вы попробуйте, а потом и нам расскажете.
    Могу сказать от себя, что физиотерапия эффективна, но не так быстро как лекарства, она лечит, а не обезбаливает. Результат чувствуется не сразу, но зато это то единственное, что вам по настоящему поможет.

    @Vlasa написал:
    Актуальне запитання, бо восени дуже болить шлунок, коли іде загострення. Романе, а що краще запропонуєте з фізіотерапії. Тут багато варіантів є, а що найбіліьш дієве?

    Я бы предложил как лучший вариант лазер, но обязательно дополнил бы его диатермией и микроволновой терапией. Тут разные механизмы лазер больше по воспалению работает, а диатермия имеет больше защитный механизм, как и микроволны.

  • Актуальне запитання, бо восени дуже болить шлунок, коли іде загострення. Романе, а що краще запропонуєте з фізіотерапії. Тут багато варіантів є, а що найбіліьш дієве?

  • Звісно, якщо лікувати артроз то можна і без таблеток, адже таблетки це щось додаткове та щоб швидко біль зняти. Якщо ж лікувати, то більше фізіотерапія, це рекомендовано провідними фахівцями світу. Тому не варто себе труїти таблетками, коли є лікування що насправді лікує.

  • @Rommibit написал:
    Да, проблема. Стикнувся з нею, коли літня людина не може пити таблетки, а лікуатись треба. Є варіант апарати, але деякі з них теж не можна при деяких вікових хворобах. Тут теж обережно слід себе поводитись. Але ж це все рівно лікарі призначають, тому не так страшно, як таблетки.

    А вы знаете что может быть с желудком от таблеток? Спросите меня, я вам расскажу. Используйте любые способы лечения, только не таблетки. Разве что в крайнем случае или других вариантов нет. Хотя, варианты всегда есть, если хочешь.

  • Деформуючий артроз (ОА) є хронічною захворюванням суглобів, яке характеризується зниженням якості суглобових поверхонь, що веде до порушення їх функцій. Фізіотерапія ефективна в лікуванні деформуючого артрозу, оскільки вона сприяє зменшенню болю та запалення в суглобах, покращенню рухливості та функцій суглобів.

    Основні методи фізіотерапії для лікування деформуючого артрозу включають:

    Ультразвукову терапію: цей метод використовує високочастотні звуки для зменшення болю та запалення в суглобах. Він може допомогти зменшити втому та покращити рухливість суглобів.

    Електротерапію: цей метод використовує електричний струм для стимулювання м'язів та зменшення болю. Він може допомогти збільшити кровообіг та покращити рухливість суглобів.

    Лазерну терапію: цей метод використовує світло високої інтенсивності для зменшення болю та запалення в суглобах.
    Використання фізіотерапії перевищує ефект від ліків у довготривалій перспективі.

  • @Mihailo написал:
    Нещодавно передивився в ютубі всю інформацію для лікарів, в яких ідеться про сучасне і саме ефективне лікування артрозу. Чекав побачити там ліки, але помилився. Виявляється це фізіотерапія та лікувальні вправи. Це що стосується загально визначених правил. Стосовно мого досвіду, заявляю,що це правда. Маю артроз, перепив хрінову кучу таблеток, помогав лише діклофенак, і то тільки біль зменшував, але ж то не лікування. Вже давно почав раз на 3 місяці, потім раз на 6 а зараз раз на 12 місяців проходжу продедури в клініці, діклофенак вже як 2 роки не приймаю, бо немає потреби. Ось так.

    Так, саме таке лікування підходить для боротьби з артрозом. Ліки то тоді коли інших можливостей немає, але навіть якщо і немає, потрібно їх шукати. Тим більше є така чудова клініка в Хмельницькому, масу людей лікує, і може пролікувати. Я бачила приходять на паличках, але ж цього можна було уникнути, люди дуже поверхнево ставляться до свого здоров'я. Я ж закликаю лікуватись, поки ви без паличок.

  • После травмы коленного сустава рекомендовали операцию.Я чуть не согласился, затем передумал. Получал лекарства, мне как то не очень было, начал закачивать мышци бедра и голени, параллельно лазер и диатермия. В перерыве между физиотерапией тейпировался. Сейчас колено не болит, изменений на ультразвуке, я имею ввиду отрицательных нет. В принципе я доволен. Многие знакомые после операции имеют результат похуже моего.

  • Встречный вопрос, как вылечить реактивный артрит без таблеток? Я готова и с таблетками, только скажите как?

  • Да, проблема. Стикнувся з нею, коли літня людина не може пити таблетки, а лікуатись треба. Є варіант апарати, але деякі з них теж не можна при деяких вікових хворобах. Тут теж обережно слід себе поводитись. Але ж це все рівно лікарі призначають, тому не так страшно, як таблетки.

  • Так артроз і без таблеток лікують. Що є варіанти?

  • Я зробив висновок, що при артрозі краще фізіотерапевтичний метод. Ліки не дають того результату, що апаратне лікування. Звісно, важко знайти місце, де є сучасний комплекс, але ось в Хмельницькому є. Мені подобається там, бо і лікар контролює, є обстеження в динаміці і завжди може розписати лікування відповідно до стану на умовне сьогодні.

  • Насправді, артроз краще без ліків лікувати. Існує багато методів, включно з апаратами. Для чого ковтати шкідливі ліки, якщо можна досягти того самого результату використовуючи апарати, ролблячи вправи та інше.

  • Щастливчики, у кого артроз. На самом деле, можно обойтись без лекарств только процедуры, упражнения, тейпирование.... Другое дело ревматоидный артрит. Хорошо, если получится обойтись без гормонов. Не завидую, но все-таки, немного да.

  • Так, ефективно. Трохи коштує грошей, але ж ліки не безкоштовні. Головне правильні апарати використовувати. Хоч, я рахував, то майже на те саме виходить. І в апаратів ціна різна, залежить від апарата та від медичної установи, що ставить ціну. Тут індивідуально цікавтесь і складайте вартість.

  • Чудово лікується і артроз і пяткові шпори за допомогою апаратів. Я коли перший раз лікувався, то приймав ліки, другий раз обходився без них, лише апарати

  • Видимо при помощи физиотерапевтических аппаратов. Если они при ревматоидном артрите хороши, то и при артрозе тоже.

  • Я тоже думаю, что если артоз, то лучше без таблеток. Тем более, что последние исследования отвергають эффективность мовексов, артронов и подобных им таблеток. Лечение электричеством и токами это будущее, и сейчас прогрессивные врачи об этом заявляют. Только надо помнить что это тоже лечение, аппараты разные бывают, нужен тоже правильный подход, чтобы не навредить. Мы как то зациклились

  • Прекрасный способ лечения артроза электропроцедурами. На живот легче, побочки все отменяются, быстро и эффективнее. Я считала, лечение процедурами дешевле.

  • Так, ліки не завжди домагають, і часом одних ліків замало. Тим більше, якщо уважно подивитись, що зараз рекомендують то це фізіотерапія, врави, кінезіотейпування, корекція ваги, ортопедичне взуття. Було б добре щоб випив пілюлю і здоровий, але це не так.

  • Нещодавно передивився в ютубі всю інформацію для лікарів, в яких ідеться про сучасне і саме ефективне лікування артрозу. Чекав побачити там ліки, але помилився. Виявляється це фізіотерапія та лікувальні вправи. Це що стосується загально визначених правил. Стосовно мого досвіду, заявляю,що це правда. Маю артроз, перепив хрінову кучу таблеток, помогав лише діклофенак, і то тільки біль зменшував, але ж то не лікування. Вже давно почав раз на 3 місяці, потім раз на 6 а зараз раз на 12 місяців проходжу продедури в клініці, діклофенак вже як 2 роки не приймаю, бо немає потреби. Ось так.

  • Ось в мене теж така проблема. Тому звернувся в клініку, лікар призначила курс лікування і ці нові апарати в курсі теж присутні, якщо не помиляюся лазер і електротерапія.

  • Спасибо большое. Я часто задумывалась о таком методе лечения. Вы получали аппараты, которые есть у них на сайте? Я обращаюсь к Лиза, вы получали лазер и электротерапию, или еще что то? В какую сумму вам обошлось лечение?

  • Слава Богу, що є такий варіант, коли можна лікуватись не приймаючи таблетки. Останні два роки то жах, постійно після загострення болю в суглобах лікувала виразку та гепатит. Останній рік поміняла тактику, завдяки тому, що в Хмельницькому в клініці здоров'я додумались купити сучасні апарати, які повністю заміняють ліки. Ще хочу сказати, що після медикаментів мені вистачало 3 місяця, а після апаратів вже 8 місяців немає загострення. Боюсь щоб не наврочити, але цей лазер та електротерапія таки добре допомагають.

  • rbcrbc

    Самое последнее слово в технике по лечению суставов/ лазер высокой мощности. Здесь в Медпрактика он есть. В комплексе с другими средствами им занимается Кононенко Тамара Витальевна. Рекомендую 0989971709

  • Ну и кто вам мешает, попробуйте. У вас другого варианта просто нет.
    Таблетки пить не можете, плохо, но выход все таки есть.
    А вы попробуйте, а потом и нам расскажете.
    Могу сказать от себя, что физиотерапия эффективна, но не так быстро как лекарства, она лечит, а не обезбаливает. Результат чувствуется не сразу, но зато это то единственное, что вам по настоящему поможет.

Войдите или Зарегистрируйтесь чтобы комментировать.