ВВЕРХ

Медпрактика здоровья

Русский  |  Українська  |  English  |   Polski |  Зробити стартовою   Додати до обраного   Написати лист   
  • МЕТОДЫ

    Показать

Определи свою боль сам по опроснику Освестри
Медпрактика здоровья
01-09-2010
Спрашивает: Анна
Я болею ревматоидным артритом,сижу на лекарствах. Меня интересуют упражнения для суставов кистей. Можно ли у вас научиться таким упражнениям?
Отвечает: Тамара Кононенко
Да, в нашей клинике можно научиться упражнениям для суставов кисти. Разработаны несколько сжем в зависимости от выраженности воспаления, болевого синдрома, а также, функциональной способности суставов кисти.

31-08-2010
Спрашивает: Наталья Ив.
Я человек уже немолодой и страдаюдефартрозом. Про свое заболевание знаю немало. Беспокоит меня не столько боль, сколько эта ужасная деформация пальцев рук. За последний год эта деформация поразительно усилилась.Я понимаю, что это не вылечивается, но может-быть можно замедлить это обезображивание?
Отвечает: Тамара Кононенко
Для того, чтобы замедлить процесс деформации суставов необходима адекватная противовоспалительная терапия. Последняя осуществляется при помощи физиотерапевтического возздействия на суставы и медикаментозного( нестероидные противовоспалительные средства). Из физиотерапевтических процедур мощным вротивовоспалительным действием обладают лезер и диатермия.

30-08-2010
Спрашивает: Юрій
Добрий день. МРТ хребта:форамінальна правобічна кила диску L5-S1 до 6мм без компресії нервового корінця на даному рівні. просвіт хребтового каналу збережений.термінальні відділи спинного мозку - без видимих дифузних та вогнищевих змін. відчуваю постійно легкий біль (дискомфорт) в правій сідниці інколи опускається в ногу. працюю роблю практично все. що порадите можна вилічити? Як?
Отвечает: Вячеслав Пілюйко
Шановний Юрію! Для фораменальної локалізації Ваша кила не маленька і, хоч Ви почуваєте себе непогано, лікування має бути системне та серйозне і тривале, щоб добитись максимального ефекту і уникнути в подальшому оперативного втручання. Сучасне лікування виглядає як комплекс ліків, фізіопроцедур та способу життя. В нашій клініці такий підхід відпрацьований роками і підтвердився практикою. Багато пацієнтів добилися значного зменшення розмірів кил і почувають себе комфортно. Водночас ми хотіли б мати дисциплінованих пацієнтів, які не розраховують моментальний чудотворний результат, а будуть виконувати всі наші настанови дуже скрупульозно

27-08-2010
Спрашивает: надія
Добрий день.В мене виявили дві грижі 11мм та 7мм і протузії розміром 4-5мм,зроби операцію 11мм забрали.Зараз мене знову починає боліти ноги і спина.Зробили знов МРТ.ОПИС ОБСТЕЖЕННЯ:Статика порушена за рахунок сколеотичного С-подібного викривлення в ліво.М\х дисків в Th12-L4 сегментах збереженої висоти та гідрації,без ознак вираженої дорзальної деформації. В сегментах L4-L5 та L5-S1 спотерігається дегідрація,зниження висоти м/х дисків та медіанні,зміщені дещо праворуч,пртузії м/х дисків до 4мм та 5мм(відповідно).На рівні L4-L5 сегменту дефект правої задньо-латеральної стінки спинно-мозгового каналу з помірними епідуральними фіброзно-рубцевими змінами. Описані зміни зумовлюють деформацію правої частини дурально мішка та можливе подразнення корінців с/м нервів на обидвої рівнях справа.Тіла поперекових хребців збереженої висоти,з дрібними хрящовими вузлами та крайовими остеофітами в нижньо- поперекових хребцях,з ознаками набрякової реакції кісткової тканини в L4-L5 сегменті.Дуральний мішок з чіткими контурами,без ознак стенозування. Зі сторони термінальних відділів спинного мозгу змін не виявлено.ВИСНОВОК:МРТ ознаки протуій м/х дисків L4-S1 після операційних змін на рівні L4-L5 остеохондрозу нижньо-поперекового відділу хребта. Скажіть будь ласка чи це дуже серйозно.Дуже вам дякую.
Отвечает: Вячеслав Пілюйко
Шановна Надіє! У Вас відбулись післяопераційні ускладнення у у вигляді фіброзно-рубцевих змін. Як правило хворі після операції мали б проходити післяопераційну реабілітацію, яка суттєво зменшує можливість настання ускладнень. Певно що це серйозно, адже у випадку, коли ці фіброзно-рубцеві зміни наростатимуть і приведуть до болей та погіршення неврологічного статусу, можливо буде потрібна повторна операція. Для того, щоб її уникнути, потрібно кваліфікувати Ваш стан вже тепер. Тільки МРТ для цього не достатньо, напишіть будь-ласка останній огляд невролога в подробицях або приїдьте, якщо маєте змогу, на консультацію

25-08-2010
Спрашивает: Светлана
Я уже десять лет болею деформирующим остеартрозом. Но кроме этого у меня целый букт заболеваний желудка, печени, поджелудочной железы. Из-за этого не могу принимать таблетки, даже снять боль в суставах. Врач выписал мне лекарства на 5 месяцев, пропила только две недели, больше не могу из-за плохой переносимости. Вся уже извелась. Врач предложил искать альтернативные методы лечения дефартроза. У меня в вам такой вопрос, могут -ли процедуры, которые проводят в вашей клинике заменить лечение лекарствами? Спасибо.
Отвечает: Тамара Кононенко
Да могут, тем более, если другого выхода нет. Физиотерапевтические процедуры обладают противовоспалительным действием, а также защищают хрящ от разрушения благодаря противовспалительному действию, и усилению метаболизма в хрящевой ткани сустава.

265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 

Добавить вопрос

Ваше имя:

E-mail:

Вопрос: