ВВЕРХ

Медпрактика здоровья

Русский  |  Українська  |  English  |   Polski |  Зробити стартовою   Додати до обраного   Написати лист   
  • МЕТОДЫ

    Показать

Определи свою боль сам по опроснику Освестри
Медпрактика здоровья
18-08-2010
Спрашивает: Светлана
Я заболела ревматоидным артритом. Мне 23 года. Принимаю метотрексат, но я прочитала, что принимая это лекарство нельзя беременнеть. Скажите насколько это серьезно, так как беременность входит в мои планы. Я не знаю как мне лечиться? Или можно заменить лечение лекарствами на физпроцедуры?
Отвечает: Тамара Кононенко
Физпроцедуры не могут заменить лечение ревматоидного артрита лекаственными препаратами. Это взаимодополняющие методы лечения. Действительно, Метотрексат рекомендовано отменить за 6 мес до предполагаемой беременности. В вашем случае, следует обратиться за помощью к ревматологу, который занимается ведением беременных с ревматоидным артритом. Такого специалиста можете найти в Вашем областном центре в соответствующем отделении обласной больницы или отделении перинатальной патологии.

17-08-2010
Спрашивает: Мазур Олексій
Моя мама має деформуючий остеоартроз. Лікується на протязі останніх пяти років, але результату від того лікування поки не помітили. Ви мені будь ласка скажіть, якщо мама пролікується у вас в клініці і не отримає бажаного результату, чи повертаєте ви частигну коштів, що були затрачені на лікування? Дякую.
Отвечает: Тамара Кононенко
Ні, не повертаємо. Але і не бермо на лікування пацієнтів, які можливо потребують оперативного лікування, а не консервативного. Наша мета націлити пацієнта на прокращення та допомогти йому в цьому.

17-08-2010
Спрашивает: Богдан
Доброго дня!Зробив знімок МРТ.Діагноз:Зниження інтенсивності сигналу,пролапс міжхребцевих дисків L4-L5,L5-S1 інтраспірально циркулярно до 5мм,деформація дурального мішка на даних рівнях.Краєві розростання тіл хребців,дугопаросткових суглобів.Термінальні відділи спинного мозку звичайної структури та інтенсивності сигналу.Паравертибральні м'які тканини без видимих патологічних змін. Висновок:Циркулярні кили міжхребцевих дисків L4-L5,L5-S1. Пройшов 10-денний курс лікування та болі в області лівої ноги не минають, особливо під час ходьби.А також хрустять суглоби ос.в лівому коліні.Як можна пройти курс реабілітації і скільки це пр. буде коштувати?Дякую.
Отвечает: Галина Дмитрівна Циц
Шановний пане Богдане! Дані Вашого МРТ- це не єдиний показник, за яким складається план лікування. Потрібні також огляд невролога і можливо ревматолога ( зважаючи на проблеми з колінними суглобами). Все це Ви можете отримати у нас і тільки потім можна буде говорити про план дій, а отже і його вартість. Телефон для запитань 0673829987

17-08-2010
Спрашивает: Ярослав
У мене вже сім років проблеми з травленням їжі діагнозу точного немає є дизкінезія жовчевого і чронічний панкреатит.Останні два роки зявилися симптоми інтоксикації після їжі з болями в усіх суглобах і хребті.Зараз є хруст і біль при навантаженні сколіоз.Ревмопроби загальний аналіз і біохімія в нормі.Лікарі нічого не можуть порадити.Підкажіть що робити далі які обстеження і чим лікуватися.
Отвечает: Тамара Кононенко
Для того, щоб Вам дати пораду, необхідно вас оглянути і тоді зробити висновки щодо Вашого стану. Біль при фізичному навантаженні та хруст в суглобах є ознакою деформуючого остеоартриту. Біль в суглобах може бути проявом багатьох причин, встановити які можна лише після всебічного обстеження пацієнта. Якщо ВАс цікавить обстеження у нас, то можете записатись на консультацію за тел. (0382)658021

17-08-2010
Спрашивает: максим
здравствуйте..проконсультируйте меня пожалуйста..операция или безоперационное лечение..37лет,рост 195см вес113кг..На МРТ показало: снижение интенсивности сигнала по Т2, правосторонняя парасагитальная грыжа межпозвоночного диска L5-S1 10мм с поддавливанием дурального мешка, правого нервного колрешка на данном уровне. Спиномоговой канал свободный. Тела позвонков, термальные отделы спинного мозга - без паталогических изменений. боли в ноге при хождении длятся уже как четыре месяца и лёгкое онимение пол-стопы уже как последний месяц.СПАСИБО
Отвечает: Галина Дмитриевна Цыц
Уважаемый Максим,в Вашем случае нужна консультация и наблюдение невролога и нейрохирурга для определения степени неврологического дефицита , темпов его прогорессирования и окончательного выбора тактики лечения.Если у Вас есть заключение невролога, сообщите .Контактный тел: 0673829987

276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 

Добавить вопрос

Ваше имя:

E-mail:

Вопрос: