ВВЕРХ

Медпрактика здоровья

Русский  |  Українська  |  English  |   Polski |  Зробити стартовою   Додати до обраного   Написати лист   
  • МЕТОДЫ

    Показать

Определи свою боль сам по опроснику Освестри
Медпрактика здоровья
14-10-2009
Спрашивает: Соломія
Доброго дня! Помітила що останнім часом болить ліве коліно, але болить не постійно, після великого навантаження на ногу, наприклад коли довго танцюю, то починає боліти.Через кілька днів біль проходить. Болить саме коли розгинаю ногу, перед тим як повністю вирівняти.Болить саме зліва посередині, і якшо натискати у тому місці то болить. Але нога не напухає,не червоніє. Іноді,але дуже рідко з*являється легка біль коли просто йду,але ногу не навантажувала.Але триває не довго,до години,і відчувається тільки коли підіймаюся сходами або на бардюр або будь -яке інше підвищення ступаю. Підскажіть будласка що це може бути. Зараннє дуже дякую!
Отвечает: Тамара Кононенко
Шановна Соломіє, щоб точно сказати, що з Вашим коліном, необхідно знати Ваш вік, чи було коліно колись травмоване, стан опорно-рухового апарату в цілому, дуже часто проблема може бути в поперековому відділі зребта, а біль віддавати в коліно. Судячи з опису ваших скарг, вірогідніше за все, у Вас розвивається деформуючий остеоартрит колінного суглоба. Але наголошую, це не є Ваш діагноз, Вам необхідно звернутись до спеціаласта та зробити принаймні рентгенівські знімки колінних суглобів.

14-10-2009
Спрашивает: Женя
Шановний лікарю.Я проходив компютерну томографію шийного відділу хребта.Висновок: остеохондроз міжхребцевих дисків,грижа С4-С5,С5-С6.Що ви можете порадити?
Отвечает: Галина Циц
Шановний Женя.Порада одна-подальше обстеження у лікаря невролога або вертебролога з метою встановлення зв"язку міжхребцевих кил з наявними у Вас скаргами / чи має місце ураження нервових корінців або сплетень/ та вибору методики лікування.Інформація детальна про лікування у нашій клініці на нашому сайті .

14-10-2009
Спрашивает: Александр
Здравствуйте!Есть ли лазерное лечение варикоза в Хмельницком?И какова цена?Спасибо
Отвечает: Тамара Кононенко
Если речь идет о консервативном лечении варикоза с помощью лазера, то методика существует у нас в клинике, стоимость одной процедуры 75 гривен. Если речь идет об оперативном малоинвазивном вмешательстве, то мы не владеем информацией об использовании лазера в Хмельницком.

13-10-2009
Спрашивает: Надія
Добрий день!Підскажіть будь-ласка,Що робити в такому випадку, на руках результат обстеження МРТ. Зниження інтенсивності сигналу в Т2 режимі від міжхребцевих дисків L4-L5,L5-S1(хондрос).Інтраспінальна цен тральна протрузія диску L4-L5 ДО 4ММ. Півмісяцева протрузія диску L5-S1 ДО 3ММ. Тіла хребців поперекового відділу хребта-збереженої висоти та інтенсивності сигналу.Термінальні відділи спинного мозку-збережної інтенсивності сигналу, без видимих дифузних та змін. Паравертебральні тканини-не змінені. Заключення; Протрузія дисків L4-L5,L5-S1.Як лікувати? чи у вас в клініці таке лікують? Завчасно дякую
Отвечает: Галина Дмитрівна Циц
Шановна Надіє! Можна з впевненістю говорити про те, що на даному етапі розвитку вашої хвороби оперативне втручання не потрібне. Але для того щоб у ньому не було потреби і в майбутньому, потрібно провести повноцінне консервативне лікування найближчим часом.Досвід роботи нашої клініки доводить, шо в такому випадку ефект лікування буде значно кращий і триваліший

09-10-2009
Спрашивает: Світлана, Львів
Після занять шейпінгом з метою схуднення у мене з'явився біль в паху та кульшових суглобах. Приятелька порадила приймати таблетки Ортофену. Поки ліки діють, почуваюсь добре. Розумію, що маю проблему і одного знеболення замало. Мабуть потрібно зробити знімки, але маю страх, що там виявиться якась важка хвороба. Напишіть мені, з чим може бути пов'язаний цей біль?
Отвечает: Галина Дмитрівна Циц
Шановна Світлана! Скоріш за все заняття шейпінгом спровокували проблему, яка рано чи пізно проявилася б сама. Отже це не так погано. що вона дала про себе знати, адже краще раніше. чим пізніше. Але чка саме проблема? Цього напевно поки не знає ніхто. Думаю. що вам варто звернутись до лікаря ( невролога чи вертебролога). Однозначно можна стверджувати лише про обєктивні обстеження, які мають бути зроблені- ренгенологічне обстеження поперекового відділу хребта з функціональними пробами та кісток миски. Якщо Ви хочете саме нашої консультації, то зробіть ці обстеження та повідомте нас про їх результат

341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 

Добавить вопрос

Ваше имя:

E-mail:

Вопрос: