ВВЕРХ

Медпрактика здоровья

Русский  |  Українська  |  English  |   Polski |  Зробити стартовою   Додати до обраного   Написати лист   
  • МЕТОДЫ

    Показать

Определи свою боль сам по опроснику Освестри
Медпрактика здоровья
05-08-2009
Спрашивает: саша
Добрий день.Маю до вас таке питання .Мені 32роки,з дитинства маю сколіоз інколи поболює в грудному відділі після більших фізичних навантажень.Пів року назад у мене стався приступ сильного сердцебиття нехватка повітря різка фізична слабкість.Викликали швидку окрім тахикардії ЕКГ нічого не показала.Після того я пройшов повне обстеження УЗД всіх внутрішніх органів в.т.ч УЗД серця +всі аналізи.Всі показники в нормі,поставили діагноз ВСД і виписали заспокійливе.Вже пів року веду здоровий образ життя фізичні вправи контрастний душ але здоровим себе не почуваю,так називаємі вегетативні кризи періодично повторюются з усіма її проявами.Чув що ця хвороба повязана з проблемою хребта.Чи зтикалися ви з такими паієнтами або куди звернутися якщо ваша клініка не займається такою хворобою.Якщо ви зможе мені допомогти я вже в найближчі дні зможу до вас приїхати на лікування.Дякую,дуже чекаю відповіді
Отвечает: Галина Циц
Шановний олександр.Дійсно,прояви вашоі хвороби в основі своій часто тісно пов"язані з проблемами шийного відділу хребта.Серед молодих людей це є чи не найпоширенішою скаргою та приводом для звертань до лікарів.У нашій клініці доволі часто бувають такі пацієнти,тому досвід лікування вашоі хвороби з хорошими позитивними результатами ми маємо.Детальна інформація щодо дати візиту за тел 658021.

05-08-2009
Спрашивает: Вікторія
У сина (14 років)викривлення грудної клітини клиновидної форми, або вороняча грудь.Чи є методи лікування у вашій клініці цієї патології? Декілька разів консультувалися з травматологами і масажистами, сходяться, що лікування немає. У цьому році ще діагностували пролапс метрального клапана 2 степеня.
Отвечает: Вячеслав Пілюйко
Кіфотична форма грудної клітини є вродженою вадою та досить часто є супутній сколіоз та плоска ступня. Приїдьте на консультацію з дитиною, адже йому ще рости і прояви цих вроджених вад можна коригувати спеціальною реабілітацією. І ще одне, масажисти для того,щоб робити масаж, а не давати консультації.

05-08-2009
Спрашивает: Олег,Киев
Занимаются ли в вашей клинике заболеваниями суставов после перенесенных ынфекционных заболеваний.
Отвечает: Вячеслав Пилюйко
Олег, если есть возможность,напишите дословно ваш диагноз/Его обязательно указывают в выписном эпикризе/

05-08-2009
Спрашивает: Катерина Львівна
Доброго дня,Мому синові порадили пройти курс відновноі терапііі після травми :"Посттравматичний плексит правого плечового сплетення.Підгострий період.Помірно виражене порушення функціі у вигляді парезу китиці та передпліччя"Чи бувають у вас такі хворі ?Якщо є ефект від лікування,то коли можна до вас приіхати? Дуже дякую
Отвечает: Галина Циц
Шановна Катерина Львівна.Пацієнти з подібними проблемами у нас бувають і позитивний досвід роботи з такими хворими немалий.Щодо ефекту лікування, то єфективність його залежить від періоду між основним лікуванням та реабілітацією.Чим він коротший/чим швидше розпочата реабілітація/тим кращий результат.Запис за тел 658021

04-08-2009
Спрашивает: Ольга Борисова
Доброго дня.Чи зможете Ви допомогти при міжхребцевій грижі шийного відділу розміром 2.7 мм,якщо вже 3 тижні сильні болі у шиі і майже тиждень терпне ліва рука?
Отвечает: Галина Циц
Шановна Ольга.Щоб відповісти на Ваше питання, потрібно проконсультувати цього пацієнта неврологічно,виявити неврологічний дефіцит, встановити його зв"язок з вказаною грижею та остаточно визначитись з лікувальною тактикою .Якщо Вас цікавить саме наша консультація,то запис за тел 658021/обов"язково візьміть результати КТ чи МРТ обстежень/

362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 

Добавить вопрос

Ваше имя:

E-mail:

Вопрос: