ВВЕРХ

Медпрактика здоровья

Русский  |  Українська  |  English  |   Polski |  Зробити стартовою   Додати до обраного   Написати лист   
  • МЕТОДЫ

    Показать

Определи свою боль сам по опроснику Освестри
Медпрактика здоровья
24-06-2009
Спрашивает: Христина Мисак
Добрий день! Мені 28 років. В суботу вранці після фітнесу в мене зявилось яскраве мигтіння скраю лівого ока, потім я трохи не скоординувала ліву руку, коли хотіла щось написати, потім коли нахилялась за ключами помутніло в голові і за кілька хвилин затерпла рука, трохи верхня губа, і ледь дало в ногу. Мама одазу дала мені аспірин, вколола магнезію. Ввечір передзвонили кому змогли: порадили вколоти пентаксифілін, прийняти одну таблетку кавінтону (5мг). В неділю мені вкололи в/в пірацитам, ввечір пентаксифілін, і приймала 2 рази по 1 таблетці кавінтону. В понеділок невролог направила мене на МРТ голови і шиї. Висновки: Початкові ознаки хондрозу С2-С7. МР-ознак обємних утворів, дифузно-вогнищевих змін структур головного мозку не виявлено. Асиметрія латеральних шлуночків (можливо як прояв лікворної дисциркуляції). Призначили: доколоти пірацитам (всього 5 уколів), приймати кавінтон по 1 табл 2 рази в день 10 днів, на ніч парацетамол дитяча доза і гірчичники на шийний відділ також 10 днів. Зараз в мене вже не терпне рука, просто часом відчуваю слабість в лівій руці трошки, і в стопі, також дуже рідко аналогічно справого боку, часо ввечір дуже болить голова наче розпирає (може то від ліків, бо тиск нормальний 105 на 60). Вся справа в тому що я годую грудьми, моїй донечці 6 місяців, і я дуже переживаю щоб чим швидше одужати (вона відмовляється від сумішей і вимагає лише моє молоко, а воно з ліками і не думаю що то добре для неї. Окрім того - вона постійно звикла бути на руках, а мені казали не дуже багато її носити). Ще додам, що народила дочку на 7 місяці: поставили прееклампсію, тиск піднявся до 160-180 на 110, хоча я гіпотонік, ще тоді дико боліла шия - наче відрізали. Не знаю чи це все повязане... Дуже прошу вас розяснити мені що зі мною відбувається? І що таке "заблокована шия"? І чи вірний це діагноз? І як від цього вилікуватися? Наперед дуже дякую за відповідь! Христина
Отвечает: Галина Циц
Шановна Христина! З Вашого опису можна думати про судинний ангіоспазм ( транзиторна ішемічна атака) в правому каротидному басейні. Залишається знайти причину. Ідеальним вважається комплекс обстежень- консультація офтальмолога (очне дно), дуплексне сканування судин головного мозку або хоча б реовазографія. Для виключення можливого аномального розвитку судин бажано зробити МРТ головного мозку у судинному режимі. Тільки після всіх цих обстежень можна давати поради відносно лікування. Наразі носіть комірець Шанца та виключіть заняття фітнесом, вимірюйте тик зранку та ввечері

24-06-2009
Спрашивает: Владимир , Кировоград
Здравствуйте, уважаемые доктора.Я решил обратиться к Вам по совету моего лучшего друга, он лечил в вашей грыжу диска и остался очень доволен.Так вот, у меня тоже проблема, но с шеей.Я лечился в поликлинике и курс процедур уже прошел.Но пока улучшения существенного не ощутил.Собираюсь ехать к Вам , но хочу поинтересоваться, не будет ли это большая нагрузка на организм и какие могут быть побочные действия от физиотерапии?
Отвечает: Галина Цыц
Уважаемый Владимир.Наша клиника работает с импортным оборудованием,аппаратами, которые прошли тестирование в США ,Англии,Германии...Составлены протоколы лечения, где четко указаны все детали по методике работы и методам предосторожности. Мы очень серьезно относились к параметрам безопасности лечения при выборе оборудования.Кроме того, перед тем ,как приступить к лечению и по ходу самого лечения Вас консультирует невролог и кардиолог и Вы постоянно будете под наблюдением врача

23-06-2009
Спрашивает: валентина
У моей мамы сильно болят правая нога в области коленки и под коленкой такое впечатление , что находится валик, ей прописали укол в коленку и ДОНУ . Скажите , если пропить этот препарат , то насколько долгим будет улучшение, и если его заменитель подешевле?
Отвечает: Тамара Кононенко
Ув. Валентина, следует понимать, что у Вашей мамы деформирующий остеоартрит. Внутрисуставное введение глюкокортикоидов показано при деф. артрите с наличием синовиита. Дона есть оригинальный базисный препарат для лечения даного заболевания, принимается курсами раз на полгода от 6 до 12 недель лечебный курс, 4 недельный курс профилактический. Лечение длительное, эффект доказан Американской организацией FDA. Аналоги подешевле принимать можно, но они не прошли тестирование FDA и эффективность их не доказана. Судя из практического опыта, лучше принимать Дону.

23-06-2009
Спрашивает: Ігор Іванович
Доброго дня,шановні.У мене проблеми такого плану: вже приблизно 3 місяці я якось дуже відчуваю втому,вибачте, але ледве "тягну" ноги, руки висять.Я зовсім молодий, у своі майже 40 років нічим не хворів, активно займався плаванням та грав у великий теніс.А тут така проблема.У мене серйозна робота, відповідний статус у колективі.Порадьте, будь-ласка, як знайти вихід із ситуаціі.Ціную вашу думку.
Отвечает: Галина Циц
Шановний Ігор Іванович.Рекомендую Вам звернутись до лікаря невролога або за місцем проживання, або , при бажанні , можете приіхати у нашу клініку .Необхідний мінімум діагностичних обстежень Ви можете зробити вже.А саме:рентгенологічне та ультразвукове обстеження загрудинного простору, УЗД щитовидноі залози та нирок/проекція наднирників/. Необхідні подальші фармакологічні та лабораторні тести залежатимуть від отриманих результатів та даних клінічного обстеження.Думаю Ви є цікавий пацієнт у плані діагностики.Хотілося б з Вами попрацювати. Бажаю вам успіху і чекаю результатів.

22-06-2009
Спрашивает: Светлана В.,г.Орехово-Зуево
Здравствуйте, уважаемый Вячеслав Витальевич! Очень жаль, что не попрощалась с Вами лично. Огромное спасибо Вам и Вашему коллективу за лечение и внимание.Выполняю все Ваши рекомендации,чувствую себя хорошо, но возникла небольшая проблема. Мне назначен препарат "Прамистар"доз.600мг, но у нас такого нет, есть"Пирацетам"доз.200,400,800,но я не знаю то или не то.До конца курса не хватает 1 уп.(есть 3,а надо 4), стоит ли покупать другое лекарство или будет достаточно того что есть?Спасибо.
Отвечает: Вячеслав Пилюйко
Мне тоже очень жаль. Вы уже стали нам родной. Вашу благодарность передам всему коллективу. Прамистар и пирацетам относятся к одной группе препаратов, однако прамистр более "спокойный". Его даже на ночь некоторые пациенты принимают, чего нельзя сделать с пирацетамом. У Вас есть еще время. В России должен быть зарегистрирован Прамистар- это международный брэнд от Бэрлин-Хэми Мэнарини. Если же такого все-таки найти Вам не удасться, можна принимать пирацетам, но вместе с легким сэдативным препаратом, возможно даже растительного происхождения

373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 

Добавить вопрос

Ваше имя:

E-mail:

Вопрос: